Min profil

Jeg hedder Helen Fredsøe, og jeg afsluttede min uddannelse som jurist ved Aarhus Universitet i 1991 . Siden har jeg arbejdet som jurist indenfor forsikringsbranchen, advokatbranchen og det offentlige.

Jeg har i løbet af disse ansættelser fået mange kompetencer og erfaringer med en bred vifte af spørgsmål, opgaver og udfordringer i forbindelse med både privatpersoner og virksomheder.

Det er disse erfaringer og kompetencer, jeg nu vil bruge på at vejlede og rådgive private og erhvervsmæssige kunder.

Firmaets profil

Virksomheden er etableret i 2014 med Helen Fredsøe som eneindehaver. Formålet med firmaet er at kunne yde service til mine nuværende og kommende kunder.

Firmaet er professionelt ansvarsforsikret.

Priser

Mit honorar kan beregnes på flere måder, og vi aftaler altid før opgaven påbegyndes, hvorledes mit honorar beregnes.

Inden opgaven påbegyndes får du et overslag over honoraret.

Honoraret kan beregnes på timebasis, det vil sige, at honoraret beregnes på baggrund af de timer, som jeg bruger på opgaven, hvilket f.eks. kan være tid brugt på møder, forberedelse, gennemgang og kontakter. Jeg beregner mig en timeløn på 1.000 kr. excl. moms.

Det kan også være på et fast honorar, hvilket typisk vil være tilfældet ved større, og - eller faste opgaver.

Når vi er klar til at påbegynde en opgave indgår vi en skriftlig aftale, hvoraf beregningsgrundlaget og prisoverslag vil fremgå.

Hvis du har spørgsmål omkring priser, kan du ringe eller sende en mail.

Skøder:

For berigtigelse af handlen ved udstedelse af digitalt skøde og udarbejdelse af refusionsopgørelse, såfremt dette arbejde ikke varetages af sælgers rådgiver 2.500 kr. excl. moms

For rådgivning af køber eller sælger i forbindelse med handel - forhør nærmere om priser.